Omfattende tjenester for å selge eiendommen din

Selg eiendommen din med Alpha Luxe Group: profesjonelle råd og støtte i Poreč

Hos Alpha Luxe Group forstår vi at salg av eiendommen din kan være en kompleks prosess som krever nøyaktighet og ekspertise.

Derfor tilbyr vi omfattende tjenester for å hjelpe deg med å selge eiendommen din raskt og effektivt til best mulig pris.

Vi spesialiserer oss på eiendommer i Istria, Kroatia, og tjenestene våre er optimalisert for kunder fra europeiske land.

Her er de viktigste tjenestene vi tilbyr for salg av eiendommen din:

 1. Råd om forberedelse før salg: Vi gir råd om hvordan du best forbereder eiendommen din for salg, slik at den presenteres i sitt beste lys for å tiltrekke potensielle kjøpere.
 2. Gjennomgang av juridisk dokumentasjon: Vårt team av eksperter vil gå gjennom eiendommens juridiske dokumenter og gi juridiske råd hvis det er behov for å løse eventuelle juridiske problemer som kan oppstå under salget.
 3. Profesjonell eiendomsfotografering: Vi leverer tjenester for profesjonell fotografering av eiendom for å fremheve eiendommens beste egenskaper og tiltrekke potensielle kjøpere.
 4. Eiendomsvurdering: Våre meglere vil gi en omfattende vurdering av eiendommen din for å hjelpe deg med å bestemme den beste prisen for salg av eiendommen din.
 5. Annonsering på relevante portaler: Vi vil annonsere eiendommen din på alle aktuelle nasjonale og utenlandske portaler for å nå et bredere publikum av potensielle kjøpere.
 6. Tilbud til potensielle kjøpere: Vi vil tilby eiendommen din til potensielle kjøpere fra vår agentbase og arrangere eiendomsturer for å hjelpe dem med å visualisere seg selv i rommet.
 7. Juridisk og administrativ støtte: Vi vil tilby juridisk og administrativ støtte gjennom hele salgsprosessen, inkludert forberedelse av forhåndskontrakter, kontrakter og tabulære dokumenter.

I tillegg til disse essensielle tjenestene tilbyr vi en rekke supplerende tjenester for å hjelpe deg med å selge eiendommen din mer effektivt.

Disse tjenestene inkluderer:

 1. Eiendommens juridiske statusregulering: Vi hjelper deg med å løse eventuelle juridiske problemer som kan oppstå under salgsprosessen.
 2. Eiendomsvurdering av sertifiserte takstmenn: Vi tilbyr en vurdering av eiendommen din utført av sertifiserte takstmenn for å sikre en korrekt prising.
 3. Analyse av arealbruk: Vi vil analysere arealbruken for å hjelpe deg med å forstå eiendommens potensiale.
 4. Firmaundersøkelser og verdivurdering for salg: Ved salg av et selskap vil vi tilby en grundig undersøkelse og verdivurdering av firmaet.
 5. Profesjonell eiendomsrengjøring: Vi sørger for profesjonelle rengjøringstjenester slik at eiendommen din er i topp stand før potensielle kjøpere ankommer.
 6. Profesjonell videofilmning av eiendom: Vi tilbyr profesjonelle videoopptakstjenester for å fremheve eiendommens særtrekk.
 7. Energisertifisering av eiendom: Vi hjelper deg med å skaffe en energisertifikat for eiendommen din, noe som kan øke dens verdi.
 8. Arkitektur- og byggetjenester: Vi tilbyr arkitektur- og byggetjenester for eventuelle reparasjoner eller oppgraderinger av eiendommen din.
 9. Geodetiske tjenester: Vi tilbyr geodetiske tjenester for å hjelpe deg med å forstå eiendommens grenser og målinger.
 10. Mindre reparasjons- og håndverkstjenester: Vi tilbyr mindre reparasjonstjenester for å sikre at eiendommen din er i topp stand for potensielle kjøpere.

Utnytt ekspertisen og de omfattende tjenestene fra Alpha Luxe Group Eiendom for å navigere gjennom eiendomssalget ditt med suksess.

Ta kontakt med oss i dag og opplev den problemfrie, effektive og givende eiendomstransaksjonen du fortjener.

+385 52 204 933