Helhetlige IT-løsninger for turistvirksomheter

Alpha Luxe Group, med base i Poreč, tilbyr et mangfold av IT- og nettbaserte løsninger med støtte fra våre europeiske ekspertpartnere.

Som en eiendomsspesialist viderefører vi vår lidenskap for teknologi til å utruste dine eiendommer med toppmoderne fasiliteter etter kjøp.

IT-støtte for online salg av eiendommer, Alpha Luxe Group

Våre IT-tjenester dekker følgende:

  • Komplett forretningsdigitalisering
  • Planlegging og utførelse av IT-nettverk
  • Installasjon av IT-enheter og WiFi-nettverk
  • Optimalisering av nettverksytelse
  • Konsultasjon og installasjon av videoovervåking og alarmsystemer
  • Installasjon av SAT TV og audioteknologi
  • Konsultasjon og installasjon av Smart Home-systemer for private boliger, familiehoteller, og vandrerhjem

Med ekspertise innen detaljert IT-planlegging for kontorer og gjestfrihetsanlegg tilbyr vi støtte fra den innledende designen til implementering, inkludert anskaffelse og vedlikehold av POS-systemer og serverinfrastruktur.

Vår markedsføringsplanlegging involverer hotspot trådløse nettverk innenfor hotellanlegg, som hjelper i innsamling, analyse, og anvendelse av brukerdata for forbedret salg. Vi utvikler og programmerer nettsteder og mobile applikasjoner og tilbyr mobilkoblede overvåkingssystemer og fjernstyrte Smart Home-systemer som kan opereres med Google Alexa.

Vårt teams omfattende erfaring, individuell kundeapproach, og forpliktelse til innovative løsninger og kvalitetstjeneste har plassert oss som en pålitelig partner for dine digitale transformasjonsbehov.

Kontakt oss for ekspertinstallasjon av IT-infrastruktur, vedlikehold, og innovative løsninger for å forbedre din konkurranseevne i turistsektoren.

Din tilfredshet er vår prioritet!

+385 52 204 933