ALPHA LUXE GROUP EIENDOM - Din profesjonelle partner innen eiendomsinvestering

Våre helhetlige tjenester kobler kunder gjennom hele investeringsprosessen, og skaper varig verdi.

Vi spesialiserer oss på luksuseiendommer i Kroatia og representerer både nasjonale og internasjonale klienter og investorer.

Vårt team av lisensierte eiendomsmeglere, advokater, designere, markedsføringseksperter, landmålere, byggmestere, utviklere, webdesignere, og webutviklere sikrer hyppige, raske, nøyaktige, og lønnsomme transaksjoner.

Vi jobber etter "nøkkelferdig"-konseptet, og tilbyr en komplett løsning fra å lokalisere og vurdere eiendommer til papirarbeid, kontraktavslutning, eierregistrering, eiendomssikkerhet, og beslektede saker.

Hos Alpha Luxe Group tilbyr vi skreddersydde tjenester som møter dine unike behov for eiendomsinvestering.

Vårt team er tilgjengelig 24/7 for å gi uovertruffen støtte uavhengig av kontortid.

Lær mer om våre tjenester.

MISSJON OG VISJON

Vår missjon er å være den strategiske partneren i våre kunders eiendomsprosjekter, oppnå deres mål og vitne til deres tilfredshet.

Vår visjon er å være sentral for eiendomsmegling, rådgivning, og prosjektledelse for investering, og oppnå internasjonal merkevaregjenkjennelse ved å bidra til samfunnet hvor vi opererer.

Lær mer om våre prestasjoner.

Om Alpha Luxe Group: Ledende eiendomsmegler i Istria og Poreč

VÅRT TEAM

Alpha Luxe Group samler eksperter fra alle eiendomstransaksjoner og investeringsområder.

Hvert teammedlem er et kritisk element i vår eksistens og virksomhet, og vi utdanner oss kontinuerlig for å holde tritt med bransjetrender, og yte den mest kompetente tjenesten mulig.

Møt vårt team.

ALPHA LUXE GROUP LLC er et handelsselskap registrert som en mellommann ved Kroatisk handelskammer under registreringsnummer 96/2019, underklasse UP/I-330-01/18-01/181 NUMMER 526-05-01-01-01/3-19-3.

Stol på Alpha Luxe Group for profesjonell støtte i å nå dine eiendomsmål.

Kontakt oss i dag for en personlig konsultasjon.

+385 52 204 933