Møt teamet vårt

Marijana Budimir, lisensiert eiendomsmegler | Lisensnr. 156/2022

Lisensiert eiendomsmegler og jurist, Marijana Budimir, fra Alpha Luxe Group, Istria, Poreč

Marijana Budimir, en lisensiert eiendomsmegler og uteksaminert advokat med en juridisk eksamen, har over 12 års erfaring i finansindustrien. Hennes ekspertiseområder inkluderer juridiske saker, finansielle investeringer, eiendomsinvesteringer, den juridiske sektoren og M&A-sektoren.

Hennes ekspertise og dype kunnskap gjør henne til et uerstattelig medlem av vårt team. Hennes utdannelsesprestasjoner komplementeres av en MBA fra University of Cambridge og andre prestisjetunge programmer, inkludert en modul om effektivt lederskap på IEDC Bled, et sertifikat fra Silva International, Inc., og andre lignende kvalifikasjoner.

Marijana leder en av avdelingene til Alpha Luxe Group, hvor hun har utviklet en imponerende portefølje av vellykkede transaksjoner.

Ved å tilby komplekse tjenester, veileder Marijana kunder gjennom investering i eiendom, og tilpasser sin tilnærming til deres spesifikke behov.

Hennes arbeid er ikke bare en jobb, men et engasjement for å skape varig verdi for kunder.

Vi har integrert alle kritiske aktiviteter i eiendomsmarkedet for å tilby komplette tjenester på ett sted, noe som gir deg betydelig tidsbesparelse og optimalisering av investeringsprosessen for å oppnå dine eiendomsmål.

For alle dine behov og spørsmål relatert til eiendom, vend deg til Marijana Budimir, din pålitelige partner og guide.

+385 95 363 1893


Robert Budimir, administrerende direktør og lisensiert eiendomsmegler | Lisensnr. 196/2019

Robert Budimir, lisensiert agent, Alpha Luxe Group, eiendomsekspert, fra Poreč i Istria

Med over et tiår med erfaring innen salg og entreprenørskap, har Robert blitt synonymt med lidenskap, innovasjon og dedikasjon i eiendomsverdenen.

Han er forpliktet til å tilby eksepsjonelt profesjonell, tålmodig og individualisert service, og hans evne til å kommunisere på flere språk muliggjør vellykkede interaksjoner med et mangfoldig globalt klientell.

Robert leder suksessfullt et team fokusert på markedsføring og eiendomssalg, og integrerer de siste trendene og teknologiene for å optimalt tilfredsstille kundenes behov. Hans fleksibilitet og tilgjengelighet er avgjørende for utmerkelsen av våre tjenester, og hans ledelse sikrer at hvert teammedlem deler samme forpliktelse til førsteklasses service. Hans utdannelsesprestasjoner komplementeres av en MBA fra University of Cambridge, forretningsapplikasjonsprogrammering og webdesign ved Pro-Anima Instituttet, et sertifikat fra Silva International, Inc., en turistguide-lisens og mer.

Hans lidenskap for å utforske nye kulturer og teknologier og hans forpliktelse til kontinuerlig læring holder ham i tråd med bransjetrender og beriker vår bedriftskultur.

Vi tilbyr omfattende tjenester som strekker seg fra første konsultasjon til å fullføre investeringer, etablerer varige relasjoner med deg og skaper langsiktig verdi for å sikre deg en førsteklasses opplevelse innen eiendom.

For alle dine eiendomsbehov, kontakt Robert Budimir, din pålitelige partner og guide gjennom eiendomsverdenen.

+385 95 363 1892