Vår profesjonelle anerkjennelse og priser

Hos Alpha Luxe Group er vi stolte medlemmer av flere profesjonelle organisasjoner, inkludert:

  1. Den profesjonelle gruppen av eiendomsmeglere
  2. Foreningen av Eiendomsmeglingsbyråer ved den kroatiske handelskammer
  3. Kroatisk nasjonalt komité av Internasjonal handelskammer - ICC Kroatia

Som underskrivere av Koden for beste praksis og forretningsetikk innen eiendomsmeglingstjenester og regler for forretninger av eiendomsmeglere, er vi dedikerte til å opprettholde de høyeste standarder for profesjonalitet og etisk oppførsel i vår bransje.

Vår forpliktelse til fortreffelighet har blitt anerkjent med mange priser og utmerkelser, inkludert:

Sertifikater fra Alpha Luxe Group, bevis på tjenestekvalitet

Company Wall business

AA+ Kredittverdighetssertifikat

Vi har oppnådd en av de beste kredittrangeringene og ble tildelt et kredittforrettelsessertifikat. Dette sertifikatet bekrefter at vi oppfyller alle kriterier og tilhører toppen av kredittevne fortreffelighet.

Prisbelønt Alpha Luxe Group ved International Property Awards

International Property Awards

De internasjonale eiendomspriser

Vårt selskap har blitt anerkjent for fortreffelighet i eiendom- og eiendomsbransjen med en internasjonal eiendomspris. Denne prestisjetunge prisen er et verdenskjent merke av fortreffelighet, og vi er stolte av å ha mottatt det.

Alpha Luxe Group Eiendommer, vinner av Lifestyle Luxury Award 2020, ekspertise i Istria

Luxury Lifestyle

Luksuslivsstil Priser

Vi har blitt utmerket som en av Kroatias beste luksuseiendomsmeglere, anerkjent for vårt upåklagelige rykte, profesjonell ytelse og håndverk.

Lux Life Magazine-pris 2021 til Alpha Luxe, leder i luksuseiendommer

Lux Life Magazine

Ledere i luksuspriser av Lux Life Magazine

Vi har blitt kåret til det beste luksuriøse kommersielle eiendomsmeglingsbyrået i Kroatia takket være vår unike tilnærming til luksuseiendom og vår one-stop-shop-modell for private kjøpere eiendomsinvestorer i Kroatia, Europa, og utover.

Alpha Luxe Group, vinner av Corporate LiveWire Kroatia 2021/2022 i eiendommer

Corporate Livewire

Corporate Livewire Prestige Priser

Vi har blitt kåret til luksus eiendomsmeglingsbyrået for året 2021/22. Dommerne roste oss for vår innovative og effektive måte å hjelpe nasjonale og internasjonale investorer å kjøpe eiendom i Kroatia på.

Alpha Luxe Group blant Bellevue Best Property Agents 2023, eliteagenturer

Bellevue

Bellevues beste eiendomsmeglere 2023

Alpha Luxe Group er beæret med den prestisjetunge Bellevue Beste Eiendomsmeglere-prisen, som forsterker vårt engasjement for overlegne eiendomstjenester i Kroatia. Anerkjent for vår eksepsjonelle tjeneste og dype markedsinnsikt, står vi i frontlinjen i eiendomsbransjen og sikrer optimale løsninger for våre klienter.

Vi streber kontinuerlig etter å forbedre våre tjenester og investere i den nyeste teknologien for å bedre betjene våre klienter. Hos Alpha Luxe Group er vi dedikerte til å levere enestående kundeservice og overgå forventningene på hvert trinn.

La oss hjelpe deg med å finne eiendommen til dine drømmer og gjøre din eiendomsreise til en stressfri og hyggelig opplevelse.

Koble til med Alpha Luxe Group, en multi-prisvinnende luksuseiendomsmeglingsbyrå i Kroatia, og opplev vår uovertrufne dedikasjon til klienttilfredshet og bransje fortreffelighet. Din drømmeiendom venter på deg.

+385 52 204 933