Sertifiserte arkitekter for energi-effektive designløsninger

Arkitektur er avgjørende i eiendomsbransjen, enten det er salg, kjøp, eller bygging av eiendommer.

For eksempel, hvis du ønsker å selge eiendommen din raskt, er det lurt å engasjere en arkitekt for å forberede en prosjektløsning som fremhever eiendommens fordeler og potensial for potensielle kjøpere.

På den annen side, ved kjøp, kan en arkitekt hjelpe deg med å forvandle en uegnet eiendom til din drømmeiendom. Dette gir deg en klar ide om eiendommen kan tilpasses dine spesifikke krav, og den estimerte prisen på prosjektet.

Hvis du ønsker å bygge en moderne, bærekraftig eiendom som oppfyller dine behov og livsstil, spesialiserer vårt team av sertifiserte arkitekter og medarbeidere seg i bygningsdesign i henhold til de høyeste standarder for energieffektivitet.

Våre arkitekter har sertifikat for passiv konstruksjon (Certified Passive House Designer) og rik erfaring innen boligarkitektur.

Vi kombinerer moderne boliger og bærekraftig konstruksjon, med støtte i arkitektonisk tradisjon fra vår region, for å tilby en unik og funksjonell designløsning.

Arkitekttjenester ved kjøp av eiendommer, Alpha Luxe Group, Poreč

Våre arkitekttjenester inkluderer:

 1. Arkitektkonsultasjon
 2. Forstudie av romlige muligheter
 3. Konseptuelle løsninger og prosjekter
 4. Hovedprosjekter
 5. Gjennomføringsprosjekter
 6. Interiørprosjekter
 7. 3D fotorealistiske visualiseringer
 8. 3D gjennomgang av rommet
 9. Insolasjonsstudier
 10. Bygningsfysikkprosjekt
 11. Profesjonell og designovervåking
 12. Kostnadsoverslag for alle yrker

Vår tverrfaglige og integrative tilnærming bruker alle nødvendige yrker for å skape en kvalitetsprosjektløsning. Vi nærmer oss hvert prosjekt individuelt og er svært følsomme for natur og eksisterende konstruksjon.

Vi er også pionerer innen feltet BIM-teknologi i Kroatia (Bygningsinformasjonsmodellering), noe som muliggjør samarbeid mellom alle deltakere i bygging av en virtuell modell, noe som forenkler design, bygging, og profesjonell og planleggingsovervåking.

Gjennom 3D-visualiseringer kan du i "sanntid" skape et gjenkjennelig arkitektonisk konsept med arkitekten og dermed bedre posisjonere eiendommen din på markedet.

Med riktig arkitektonisk design er potensialet for eiendommen din grenseløs.

Gjennom våre innovative løsninger og erfarne ekspertise, sikrer Alpha Luxe Group transformasjonen av eiendommen din til et bærekraftig, moderne, og estetisk tiltalende rom.

Kontakt oss i dag, og la oss løfte din eiendomsopplevelse.

+385 52 204 933